L’empresa Llega 800, adjudicatària pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per a gestionar la tecnologia 4G a l’Estat, ha informat aquest matí que a Prats de Lluçanès ja hi ha dues antenes operatives amb aquest nou sistema tecnològic que augmentarà la velocitat d’internet al mòbil i permetrà millorar la cobertura a l’interior dels edificis i en zones on fins ara la cobertura era precària.

La mateixa empresa però, no ha pogut informar de quines grans companyies telefòniques es tracten i quan s’activarà la tercera restant que ha de permetre que tots els dispositius mòbils del municipi comptin amb la reclamada millora de cobertura.

Per aquest motiu, i com ja s’informava aquí el passat 29 de desembre, poden haver-hi domicilis propers a aquestes antenes d’emissió de senyal telefònica que no rebin bé la senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT). És per això que totes les persones afectades poden trucar gratuïtament al 900 833 999 en què se’ls donarà dia i hora per tal que un tècnic instal·li un filtre de forma totalment gratuïta a l’antena del domicili que permetrà veure de nou la televisió amb total nitidesa.

Per a més informació podeu consultar aquest díptic o entrar a www.llega.es.