Els responsables del CAP de Prats de Lluçanès alerten d’un cert relaxament per part d’algunes persones del poble durant aquests darrers dies que la ciutadania ja pot gaudir de certes mesures d’alleujament comunes, com ara la sortida dels menors de 14 anys o d’adults per a la pràctica esportiva individual.

Segons informen, una part de la població no utilitza mascaretes per sortir a comprar o a passejar i cal recordar que aquesta és una de les mesures bàsiques per frenar la pandèmia.

D’altra banda, també alerten de l’incompliment de les mesures per sortir a fer esport i passejar.

Cal recordar que es pot passejar individualment o acompanyat de persones amb qui es convisqui o de la persona cuidadora en el cas de persones que ho necessitin. En cap cas estan permeses les passejades en grup amb persones amb qui no es conviu.

Finalment remarcar que fer esport únicament està permès de forma individual i mantenint sempre la distància mínima de 2 metres.

Especial Prats Sofà per plantejar dubtes sobre les mesures de seguretat i prevenció que cal seguir

Amb l’objectiu de resoldre els dubtes que pugui tenir la ciutadania, el proper dilluns 11 de maig a les 6 de la tarda, Miquel Casadevall, doctor de l’ABS Lluçanès i Rosa M. Besora, infermera de l’ABS Lluçanès faran una xerrada a través del canal de Youtube de l’Ajuntament per resoldre dubtes al voltant de les mesures de seguretat i prevenció que cal seguir en aquests dies claus per frenar la pandèmia.

La sessió serà en directe i es podran fer preguntes a través del xat de la xerrada.