L’escola FEDAC PRATS ha aconseguit tres segells de qualitat europeus com a reconeixement per l’ERASMUS+ KA1 i dos projectes eTWINNING duts a terme durant el curs 2015-16.

El centre educatiu ha sigut guardonat amb aquests tres distintius per la bona qualitat dels projectes.  I LOVE MATHS fet pels alumnes d’ educació infantil i YOUR DIGITAL LIFErealitzat a 4t de primària. El tercer segell correspon a l’ ERASMUS+ KA1: JOB SHADOWING IN ACTION! que va ser projecte multidisciplinar de centre.

Des del SNA (Servei Nacional) i SCA (Servei Central amb seu a Brussel·les) s´ha fet unreconeixement de l’escola FEDAC PRATS al més alt nivell europeu per l’excel·lent treball realitzat per part de mestres i alumnes.

ERASMUS+ forma part del programa educatiu de la Unió Europea i comporta mobilitat de persones. En aquests cas, 20 mestres d’una escola de Polònia van estar durant una setmana a l’escola per tal d’observar i compartir bones pràctiques educatives.

eTwinning és la comunitat de centres escolars d’Europa que treballen en la realització de projectes col·laboratius mitjançant una plataforma online gratuïta i segura.

Aquests programes proporcionen associacions estratègiques entre docents i escoles de diferents països europeus i possibiliten l’intercanvi de bones pràctiques educatives tot apropant Europa al dia a dia de l’escola i promovent el sentit de pertinença a una mateixa comunitat educativa europea.