Aquest dimarts 13 d’abril de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del vespre se celebrarà la sessió telemàtica per presentar i debatre les idees rebudes durant la fase de presentació de propostes de la segona edició dels pressupostos participatius de Prats de Lluçanès.

La taula de debat i diàleg serà telemàtica i oberta a tota la ciutadania i entitats que hi vulguin participar. Les persones que en vulguin formar part cal que enviïn un correu electrònic a participacio@pratsdellucanes.cat i se’ls facilitarà l’enllaç de la sessió Zoom per connectar-s’hi. Posteriorment, la sessió es compartirà públicament al canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats.

A la sessió s’exposaran i debatran totes les propostes rebudes telemàticament o presencialment fins ahir, 11 d’abril.

Tal i com detalla el regidor de Participació, Isaac Romero, aquesta taula serà el primer pas perquè el poble concreti les propostes que passaran a la següent fase, quan el personal tècnic elaborarà els projectes tècnics.

A més, es durà a terme el filtratge de les propostes per tal que compleixin els criteris de viabilitat econòmica (no poden tenir un cost superior a 12.000 euros) i tots els requisits per poder ser inclosos que podeu recordar en aquest enllaç.