Totes les persones empadronades al poble de 16 anys o més poden votar entre els 12 projectes finalistes dels pressupostos participatius, entre el diumenge 16 d’octubre i el diumenge 13 de novembre. El pressupost assignat per poder dur-les a terme és de 14.000 euros, 2.000 euros més que en l’edició passada.

El regidor de Participació, Heribert Grifell, va presentar aquest dijous al vespre en una audiència pública els 12 projectes finalistes.

En la fase de recollida de propostes els pradencs i pradenques van presentar un total de 26 idees. Un cop tancada la fase de recollida de propostes es va fer un treball tècnic per treballar les que complien els criteris de pressupostos participatius. Així, s’han pogut redactar i quantificar, convertint-se així en els projectes que passen a votació.

Com puc votar?

Podran votar les persones de 16 anys o més que es trobin empadronades a Prats de Lluçanès entre el 16 d’octubre i el 13 de novembre inclòs.

  •  Presencialment a Cal Bach, en horari d’oficina i cada diumenge a la parada de turisme al mercat. A més, com a novetat d’enguany i amb l’objectiu d’arribar encara més a la ciutadania, se sumen tres punts de votació físics que són els forns de pa Vilamú, Fleca Fusté i Forn J. Bruch “Cal Finus”.

Com en l’edició anterior, dels 12 projectes finalistes, se’n podran votar un màxim de 3, ordenant-los d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important.

On puc conèixer les propostes finalistes?

Totes es troben explicades al web participacio.pratsdellucanes.cat. Així com també als punts de votació presencials: a Cal Bach en horari d’oficines i a la parada del mercat dels diumenges.