La instal·lació de dues mini deixalleries al centre del poble ha estat la proposta guanyadora de la tercera edició dels pressupostos participatius de Prats de Lluçanès que han tingut una participació del 17,36% (405 vots), un 2,06% més que l’edició passada.

Amb 185 vots aquesta ha estat la proposta que ha rebut més suport per part dels pradencs i pradenques que han votat en els pressupostos participatius d’enguany. Aquests diners s’invertiran en instal·lar les mini deixalleries en dos punts concrets del municipi: al Passeig del Lluçanès, davant de Cal Bach i a la plaça U d’Octubre. Les mini deixalleries són petites instal·lacions que es troben dins d’un municipi i apropen al ciutadà el servei de recollida selectiva de petits residus com: piles, bombetes, mòbils, carregadors, cd, càpsules de cafè, ulleres, taps, entre d’altres, alhora que permeten el seu correcte reciclatge.

El pressupost de la proposta és d’uns 5.000 euros aproximadament, i com que no s’exhaureix el pressupost es preveu destinar la resta de l’import a fer alguna actuació a la proposta que ha quedat en segona posició: la instal·lació d’una tirolina i nous elements al camí educatiu i de lleure de l’avinguda Rafael Casanova (145 vots). En tercer lloc ha quedat la proposta d’instal·lar proteccions de seguretat al camp de futbol municipal (120 vots).

El regidor de Participació, Heribert Grifell, valora molt positivament els resultats de la tercera edició dels pressupostos que han comptat amb una participació d’un 2,06% més que l’edició passada.

Podeu consultar els resultats de la votació a la infografia o al següent enllaç.