Aquest divendres s’ha presentat públicament la quarta edició dels pressupostos participatius de Prats de Lluçanès, que inicia la fase de recollida de propostes el dissabte 15 de juny i finalitzarà el proper dimecres 31 de juliol.

Enguany, la partida que s’hi destina és de 30.000 euros, 16.000 euros més que en l’edició anterior, amb l’objectiu de seguir fomentant la participació dels pradencs i pradenques.

El dimecres 10 de juliol, a les 4 de la tarda, tindrà lloc a l’Espai un taller/sessió per ajudar a la creació i consolidació de propostes obert a totes les persones que vulguin presentar un projecte.

Tal com explica el díptic informatiu que tots els veïns i veïnes han rebut a casa, pot presentar idees qualsevol persona empadronada a Prats de Lluçanès i que sigui major de 16 anys (complerts com a màxim l’últim dia de la fase de votació), així com les associacions o entitats sense ànim de lucre del municipi que constin degudament inscrites en el Registre municipal d’entitats el dia d’aprovació d’aquestes bases.

Les propostes es poden presentar omplint aquest senzill formulari online o bé de forma presencial a les urnes ubicades a Cal Bach.

Presentació dels pressupostos participatius a la Sala d’actes de l’Espai.