PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021 

Proposem crear un pas de vianants per poder travessar de manera segura la carretera B-432 a l’alçada de la pista de pàdel i crear una vorera paral·lela a la carretera, al lateral contrari al camp de futbol, per fer un pas segur de vianants i bicicletes cap al Grau.

Aquest pas de vianants podria ser un pas elevat, ben il·luminat i disposar de senyalització lluminosa. Caldria millorar la senyalització d’entrada al poble amb senyals lumínics de límit de velocitat i de pas de vianants, per tal que els vehicles no entrin a gran velocitat, com passa actualment.

La vorera es podria protegir amb baranes de fusta i fer un paviment transitable tant per vianants com bicicletes o vehicles similars. L’objectiu d’aquest arranjament seria crear un pas segur que actualment utilitza molta gent per anar a caminar i que ha de travessar la carretera de manera insegura i sense visibilitat.

SANT JORDI 2021

Desitgem de tot cor que aquest any es pugui cel·lebrar un St. Jordi més tradicional, tot respectant les mesures que tots ja coneixem. Quina alegria seria veure de nou la Plaça Nova amb les parades de flors i llibres! 

T’ESCOLTEM

Si tens cap proposta per millorar el poble no dubtis en enviar-nos un correu a  prats@republicactiva.cat.

XARXES SOCIALS

@rapprats

@republica_activa_prats

@RapPrats