Oficina del DARPA:

Per la importància que representa pel sector, pel municipi i per la comarca del Lluçanès, vam proposar un treball conjunt d’Ajuntament i serveis territorials d’agricultura per reactivar els serveis de l’oficina d’atenció ciutadana.

CA L’ANDREUET:

Vam demanar la relació de factures de les obres que s’estan portant a terme als jardins. A la inversió de 420.000€ en 3 anys que suposa la compra, ara cal sumar-hi factures per valor de 36.418,91€. Falta encara, almenys, la despesa en jardineria i el cost del temps que hi han dedicat els treballadors de l’Ajuntament.

ERC al Ple:

Vam presentar mocions de suport i en favor de les entitats del municipi; per un cicle cultural i d’activitats al centre del poble, enfocat a la dinamització comercial i econòmica; i, conjuntament amb la resta de grups, una moció pel ple reconeixement dels drets de les persones trans* i en suport d’una llei trans estatal.

Presentació de “En defensa pròpia”, de Joan Tardà:

El diumenge 18 d’abril seguint amb el que sovint fem i d’acord amb la moció presentada al Ple per un cicle cultural i d’activitats al centre de Prats, vam escoltar al Joan Tardà i l’Andreu Pujol. Tan interessant llegir-lo com escoltar-los a tots dos.

Agraïm a tothom que segueix amb les indicacions sanitàries i animem a seguir-ho fent.

esquerra.cat/pratsdellucanes

XARXES SOCIALS

@ERCPrats

@ercprats