PLE EXTRAORDINARI DE L’11 DE DESEMBRE

A l’últim ple vàrem votar NO als pressupostos. A l’apartat d’inversions no hi veiem la claredat suficient, no acabem d’entendre el propòsit de la inversió de Ca l’Andreuet, ja que no hi ha cap projecte al darrere ni tampoc era als programes dels partits que formen l’equip de govern.

ROBATORIS

A Prats i comarca segueixen havent-hi furts i robatoris a cases. La sensació d’inseguretat continua i no es veu una solució clara ni a curt termini. En els programes electorals de tots els partits hi havia un punt de seguretat pel poble, la figura del “sereno”, i al juliol es va parlar de la possibilitat de disposar d’una oficina dels mossos a Prats. Ens agradaria saber com està tot plegat, ja que la gent estem preocupats i volem solucions.

INICIEM L’ANY AMB UN DOBLE EPISODI DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El dia de Reis no va ser màgic per una família d’Esplugues del Llobregat. Van ser assassinades la Mònica de vint-i-vuit anys i la seva filla de tres, per la seva exparella/pare.

Cal que tots ens unim en la lluita contra la xacra de la violència de gènere.

CARLES PUIGDEMONT, TONI COMIN I ORIOL JUNQUERAS

Finalment sembla que Europa ens escolta. No podem estar més contents de la presència del nostre president a l’Eurocambra acompanyat d’en Toni Comín. Desitgem de tot cor que Oriol Junqueras no trigui a ser-hi.

EL CONSELL DE LA REPÚBLICA DE PRATS DE LLUÇANÈS

Som i volem la República catalana. Donem suport a totes les activitats que portin a bon port l’objectiu de la República i la Independència. Per tant us animem a participar de la xerrada que duran a terme Aurora Madaula, David Ferrer i Guillem Fuster, en el marc de la Festa Major del poble, el dia 20 de gener a les 7 de la tarda a l’Espai.

De la mateixa manera us recordem la xerrada de la Diana Riba “Des del banc dels acusats” el diumenge 12 de gener a les 6 de la tarda a la sala U d’octubre i que organitza ERC.

FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ

Del 17 al 22 de gener podrem gaudir de la Festa Major d’hivern, amb un gran ventall d’actes per a totes les edats. Animem tots els pradencs i pradenques a participar de les diferents activitats d’aquests dies, en especial dels actes centrals de la festa, com són la Trencadansa i els Ballets de Sant Vicenç.

T’ESCOLTEM

Si tens cap proposta per millorar el poble, no dubtis en enviar-nos un correu a  prats@republicactiva.cat.