Les Regidories d’Educació i d’Acció Social, encapçalades per Iolanda Roset i Anna Plans, juntament amb el Casal del Jovent, gestionat per la tècnica de joventutEmma Ribera, impulsen una nova campanya de recollida de joguines a Prats de Lluçanès amb l’objectiu que cap infant es quedi sense rebre regals la nit de Reis, la més màgica de l’any.

Ambdues regidores expliquen que la iniciativa s’ha posat en marxa en uns temps en que les desigualtats socials i econòmiques són cada cop més presents al nostre entorn i per això des de l’Ajuntament s’ha volgut promoure Apadrina una il·lusió, que cerca padrins i padrines que vulguin ajudar a fer realitat un dels somnis i il·lusions dels infants del municipi.

Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Prats de Lluçanès del 5 de gener de 2014

El projecte consisteix en què les famílies amb més necessitats econòmiques, juntament amb els seus fills, redactin una carta pels Reis demanant les joguines més desitjades, essent conscients que el preu no sigui superior a 20 euros. Un model de carta que s’haurà d’anar a buscar al Casal del Jovent i retornar-la al mateix lloc abans del proper divendres, 18 de desembre.

Totes les famílies que vulguin apadrinar una carta, del 18 al 31 de desembre de 2015, hauran d’omplir la butlleta que es pot descarregar aquí i fer-la arribar al Casal del Jovent on se’ls donarà una de les cartes destinades als Reis. Aquestes no contindran dades personals dels infants, només la seva edat.

Els regals s’entregaran del 2 al 5 de gener de 2016, ja sigui de forma presencial al Casal, o bé, si ho demana la família, els Reis Mags d’Orient seran els encarregats d’entregar aquests regals a les mateixes cases.