El passat dijous, 26 de novembre, l’actriu i directora artística, Ada Vilaró, va rebre laMedalla d’honor de la ciutat de Barcelona al Saló de Cent de l’Ajuntament de la capital catalana de la mà de l’alcaldessa, Ada Colau.

El distintiu va ser lliurat pel Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou, que va fundar l’actriu pradenca ara fa 14 anys juntament amb Sergi Estebanell i del que actualment n’és la directora artística.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la pradenca, Ada Vilaró

Durant l’entrega de la medalla a VilaróColau va remarcar que l’Escena Poblenou era un reconeixement al compromís amb valors tan vinculats amb Barcelona com la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau. Una actitud que simbolitza la identitat oberta, constructiva i irreductible que defineix la ciutat catalana.

Ada Vilaró també és impulsora i creadora del Festival Itineràncies, juntament amb David Cruz i Sergio Mirante, que nascut ara fa 7 anys, té  l’objectiu d’esdevenir un festival d’art públic i escènic al Lluçanès i que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

L’útima edició celebrada del Festival Itineràncies va tenir lloc el passat dissabte, 14 de novembre, coincidint amb la Fira de la Coca i la Llonganissa i el diumenge, 15 de novembre.