Aquest dissabte, 12 de desembre, a les 6 de la tarda, la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Prats de Lluçanès dóna el tret de sortida a la campanya comercial de Nadalamb l’encesa de l’enllumenat de Nadal des del capdavall del Passeig del Lluçanès.

L’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, estarà amenitzat amb Batuka l’Olla de Santa Maria d’Oló, i serà a partir d’aquest moment quan els carrers de Prats de Lluçanès llueixin amb els diversos llums de Nadal instal·lats al llarg dels últims dies, i per primer cop, es comptarà amb un arbre metàl·lic de més de 6 metres d’alçada ubicat al mirador del mateix Passeig.

Des de la UBIC s’informa que per la compra als seus establiments, des del dissabte, 12 de desembre de 2015 fins al dimecres, 5 de gener de 2016, es podran guanyar fins a 1.500 euros en vals de compra per gastar a les botigues que formen part d’aquesta Associació.

Enguany, i com a novetat, no hi haurà un únic sorteig si no que se n’efectuaran tres, eldiumenge, 27 de desembre de 2015, i els diumenges 3 i 10 de gener de 2016. Tots tindran lloc a la 1 del migdia a la plaça Nova i en cadascun d’aquests sortejos se sortejaran un premi de 200 euros i sis de 50 euros.

Dins de la campanya Nadalenca també té lloc el 35è concurs d’aparadors de Nadal, en què també hi ha novetats. La regidora de Promoció del MunicipiMontserrat Juvanteny, explica que enguany els premis serviran per publicitar els comerços guanyadors en anuncis a premsa escrita a la revista lluçanesa de La Rella o bé, en falques a Ràdio Berga, per tal de promoure el comerç local de Prats.

Juvanteny remarca que els premis es repartiran a l’aparador amb més qualitat artística, al més sostenible i respectuós amb el medi ambient i al que reflecteixi millor les tradicions catalanes nadalenques.