La Fundació Impulsa cerca persones i empreses que vulguin sumar-se a la xarxa de mentors Impulsa, persones amb trajectòria sòlida i vinculació al territori que acompanyin en el seu creixement professional i humà als joves d’entre 16 i 20 anys seleccionats per a rebre una beca Impulsa. Joves compromesos i amb gran motivació per continuar la seva formació, però que es troben en una situació socioeconòmica vulnerable.

A través d’un programa de formació, els mentors i mentores de la Fundació Impulsa adquireixen els coneixements i habilitats necessàries per acompanyar els joves de manera altruista en el seu creixement personal, i poder oferir un suport proper i reflexiu.

Formar part del Programa de Mentoria de la Fundació Impulsa implica un compromís de mínim un any i òptim de dos, i una dedicació d’aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb la tècnica de referència de la Fundació Impulsa.

El 90% dels joves participants en el programa acaben els estudis i obtenen un títol de Formació Professional (FP). Bona part d’aquest èxit rau en aquest acompanyament individualitzat de la mà de la figura del mentor que estimula el pensament i la reflexió del jove i l’ajuda a detectar i enfrontar conflictes.

Trobaràs més informació al web: https://www.fundacioimpulsa.org/