Totes les persones empadronades al poble de 16 anys o més poden votar entre els 11 projectes finalistes dels pressupostos participatius, fins al dimarts 31 d’agost. El pressupost assignat per poder dur-les a terme és de 12.000 euros, 2.000 euros més que en la primera edició.

El regidor de Participació, Isaac Romero i la tècnica de l’àrea, Angelina Soler van presentar aquest dilluns al vespre en una audiència pública als jardins de Cal Bach els 11 projectes finalistes.

En la fase de recollida de propostes els pradencs i pradenques van presentar un total de 40 idees. Un cop tancada la fase de recollida de propostes es va fer un treball tècnic per treballar les que complien els criteris de pressupostos participatius. Així, s’han pogut redactar i quantificar, convertint-se així en els projectes que passen a votació.

El regidor Isaac Romero va agrair a les persones que han fet possible el desenvolupament d’aquestes propostes i que “ajuden a seguir treballant per millorar la qualitat democràtica i la cultura participativa al poble.”

Com puc votar?

Podran votar les persones de 16 anys o més que es trobin empadronades a Prats de Lluçanès fins al 31 d’agost, dia inclòs.

La votació es pot fer per internet a participacio.pratsdellucanes.cat o presencialment a Cal Bach, en horari d’oficina. I cada diumenge a la parada de turisme al mercat.

Com en l’edició anterior, dels 11 projectes finalistes, se’n podran votar un màxim de 3, ordenant-los d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important.

On puc conèixer les propostes finalistes?

Totes es troben explicades al web participacio.pratsdellucanes.cat. Així com també als punts de votació presencials: a Cal Bach en horari d’oficines i a la parada del mercat dels diumenges.