Arriba l’agost i els jardins de Cal Bach de Prats estan preparats per acollir les nits de divendres a la fresca amb actuacions musicals gratuïtes en una nova edició del ‘Fes-te l’agost’.  

Aquest any des de l’àrea de Cultura es fa una aposta centrant la programació amb música, amb propostes emergents i d’alt nivell i amb propostes locals i del territori.

Com a principal novetat, aquesta edició avança un cap de setmana la programació i s’inicia el proper divendres 30 de juliol a les 8 del vespre amb la cantada final del EnCANTs, una trobada oberta on es cantaran les cançons apreses als tallers ‘Encants del Món’ i on es convida a tothom a cantar.

La programació continuarà el primer divendres d’agost, dia 6 amb la proposta d’Anna Andreu que ens transportarà per un sender de pop-folk càlid i emotiu, acompanyat de la violinista Marina Arrufat a la bateria.

El divendres 13 d’agost serà el torn de Ferran Orriols (Nyandú) que anunciarà el seu projecte en solitari, on no hi faltaran la guitarra clàssica i la veu.

Els dos germans empordanesos Rusó i Ian Sala actuaran el dia 20 d’agost amb la seva proposta de folk de sirena a través de cançons poètiques i arranjaments de dues guitarres.

El pradenc Manel Bartrons tancarà la 17a edició del cicle el 27 d’agost amb la presentació del seu primer disc ‘Y el verso cae al alma’, nascut durant el confinament.

Per complir amb la normativa vigent, l’aforament als Jardins de Cal Bach serà limitat. Tal i com detalla el regidor de Cultura, Jordi Batriu, caldrà reservar les entrades gratuïtament a través del web entrades.pratsdellucanes.cat o presencialment a Cal Bach.

Hi haurà un control d’accés a l’entrada de l’espai on es facilitarà gel hidroalcohòlic. Recordem que l’ús de la mascareta serà obligatori durant els espectacles encara que les cadires mantinguin les distàncies sanitàries. En cas de pluja l’esdeveniment quedarà suspès.