La sala polivalent de Prats de Lluçanès acollirà el pròxim 16 i 17 de desembre l’estrena de l’obra “El nostre Orient Llunyà – creació col·lectiva”, a càrrec de Gaudir d’Art. L’espectacle dirigit per Elisa Crehuet està protagonitzat per 21 dones que expressen a través d’un to humorístic, tot allò que el Teatre Orient representa per a elles.

La majoria de les protagonistes de l’obra s’enfilen per primera vegada a dalt d’un escenari. Aquest fet, dona un valor extra a la funció teatral, que ha esdevingut un espai de compartir vivències i coneixements entre les dones participants. En aquesta línia, la directora Elisa Crehuet ha comentat que durant tot el procés de creació de l’obra “hi ha hagut molt bones estones de treball de grup i moltes veus col·lectives, amb una construcció i adaptació constant del guió”.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a partir de dilluns 4 de desembre a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès a un preu de 8 euros. El dia de la funció també se’n poden adquirir a taquilla a un preu de 10 euros.