Prats de Lluçanès mostra la seva vessant solidària amb l’organització d’activitats per a La Marató de TV3 sobre la salut sexual i reproductiva. L’Ajuntament, amb la col·laboració de diferents entitats del municipi, ha impulsat diverses propostes per recaptar diners per a la investigació i estudi de la salut sexual i reproductiva.

La primera activitat prevista serà el dijous 14 de desembre, a les 5 de la tarda a l’Espai Social de la gent gran, amb la presentació del llibre “The Butterfly Circus” d’Elisenda Mallol, i la visualització del curtmetratge en el qual està inspirat, “Una crida a la inclusió i a ser”. Les persones assistents podran fer una donació voluntària.

El diumenge 17 de desembre, a partir de les 9 del matí a la plaça Nova, es farà una activitat de spinning, en quatre tandes diferents de 50 minuts cadascuna (9h- 10h- 11h- 12h). Hi haurà xocolata per a totes les persones participants. El cost per participar en l’activitat és de 8 euros i cal inscriure’s prèviament a pratsdellucanes.cat/entrades/. Es demana a les persones participants que portin tovallola i ampolla d’aigua.

Les propostes per a la Marató continuaran el divendres 22 de desembre, a les 9 del vespre a l’Església parroquial, amb el concert de Nadal per La Marató a càrrec del Quartet de Corda de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L’entrada tindrà un cost de 5 euros.