29 DE FEBRER – ANADA A PERPINYÀ

Un dia emotiu per a tots i totes! Quines ganes de sentir les veus dels nostres representants a l’exili i a la presó. Quin privilegi escoltar de nou el nostre Molt Honorable President Carles Puigdemont. Continuem treballant cap a la República tots junts! Ho aconseguirem!

8M – DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Ha passat un any i ja som de nou al dia 8 de març. Tant que ens agradaria que les actituds masclistes marxessin, però com costa de fer entendre que volem una nova manera de fer les coses i d’entendre la vida.

Què vol dir ser dona i treballadora? Doncs que treballes per un sou més baix, un 23% segons les últimes dades, tens una situació més precària (sous baixos), un 50% de les dones tenen uns sous per sota els 1400 €, la majoria de famílies monoparentals són dones….. dades que fan emprenyar! Així i tot, avui celebrem el dia de la dona i fe

-ho com ens agradi més. Algunes dones seran molt actives en totes les activitats reivindicatives i d’altres potser només aniran a la manifestació més propera que tinguin. Tot és vàlid. Fem allò que vulguem fer o que la nostra situació ens permeti però reivindiquem aquesta data, perquè és important. Reivindiquem-nos cada dia!

Hem tingut moltes dones per davant nostre lluitant pels nostres drets i patint situacions altament indignes que ens menystenen com a gènere. I el camí no està tot fet, ho sabeu oi? Perquè algunes de nosaltres gaudim d’una situació confortable, no és el que la majoria de les dones i noies tenen. Per tant cal que en dies com el 8M ens ajuntem, mostrem la nostra sororitat i sortim a cridar les consignes que han fet per la manifestació d’enguany. Perquè hi ha un jovent amb molta empenta que ens empeny i ens reclama que no ens quedem a casa, ens crida que sortim als carrers amb elles i gaudim del nostre dia.
Fem-ho per les nostres àvies, les nostres mares, per nosaltres , per les nostres filles i les nostres nétes, fem-ho per les dones!

DEMANEM RESPOSTES DE LA TAULA DE MOBILITAT

Ja fa mesos que els pradencs i pradenques vam participar amb les nostres idees a la taula de participació sobre la Mobilitat. Encara esperem que l’ajuntament ens expliqui les idees que entre tots hi varem aportar. Tampoc sabem quines fases engeguem un cop valorades totes les aportacions. És per aquest motiu que presentem com a punt de l’ordre del dia en el proper ple Municipal la Mobilitat.