L’alumnat de 4t curs de secundària de l’Institut Castell del Quer interpretarà, per vintè any consecutiu, una obra musical en què es mostrarà el treball de teatre realitzat sota la direcció de Lluís Forcada i Judit Boix, professorat del centre.

L’obra de teatre ajudarà a finançar el viatge de fi d’etapa i també a desenvolupar habilitats com la de treballar en grup, organitzar-se, i plantejar-se un nou repte com és el d’actuar, cantar i ballar dalt l’escenari.

Les representacions seran els dies 7 i 8 de març a la Sala Polivalent de Prats i els dies 14 i 15 a l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra. Els dissabtes 7 i 14, la funció començarà a les 9 del vespre, i els diumenges 8 i 15 a les 6 de la tarda.

L’argument del musical Sister Act 2: Torna germana explica la història de la Deloris, una cantant de les Vegas que fa una visita a les seves velles amigues, les monges de l’escola de St. Francis, i com intentarà canviar la dinàmica de l’escola per a salvar-la de les urpes del Sr. Crisp, l’administratiu ambiciós a càrrec de l’escola.