Aquest divendres començarà la dotzena edició del festival d’estiu de Prats de Lluçanès, el Fes-te l’agost. Així, cada divendres al vespre del mes d’agost, a les 10 de la nit, als Jardins de Cal Bach, hi haurà una actuació musical o escènica gratuïta. El festival, que ja és un clàssic de l’estiu a Prats de Lluçanès, estarà marcat enguany amb un fort accent lluçanenc.

Aquest primer divendres, donarà el tret de sortida el grup Blú, que portaran les versions musicals de forma refrescant al Fes-te l’agost.

La programació continuarà el divendres 11 amb l’actuació del cantautor perafitenc, Joan Dalmau, i el divendres 18, serà el torn del grup teatral Pep’s i les havaneres a càrrec dels Juvi’s, ambdós grups, locals.

Per últim, el divendres 25 es clourà el 12è Fes-te l’Agost Noemí Morral, amb l’espectacle de petit format de poesia i dibuix: ‘Mil Futurs. Morral, vol explicar amb l’acció, la seva experiència viscuda a la ciutat marroquina d’Essaouira. Després de ‘Mil Futurs’, hi haurà l’actuació de jazz amb Rainbow Duet, format pel pradenc Jordi Armengol i Mariona Pallach, que tancarà aquesta edició.

En cas de pluja, els actes es faran igualment a la Sala Cal Bach.