El Racó de les Experiències és un espai itinerant entre la pl. del Mercat, la pl. Nova i la pl. de l’Església, on els diumenges al matí, qualsevol empresa, entitat o persona interessada pot disposar-ne per donar a conèixer un producte, una empresa, una entitat, fer una demostració, explicar coneixements…El ventall és ampli i totes les propostes seran benvingudes.

En la primera edició, amb el nom de “Compres florides”, les 100 primeres persones que feien compres superiors a 10€ als establiments de la UBIC, rebien un val per bescanviar per una flor.

El proper diumenge 14 de maig es prepara l’exposició de mandales. Els infants que vulguin podran pintar-les. Aquesta activitat està organitzada pel Taller de mandales de la Carme Arnau.

El dia 21 de maig, el Racó de les Experiències donarà a conèixer una nova ruta gastronòmica.

Més endavant, el diumenge dia 28 de maig, viurem el Racó de les Experiències més esportiu, coincidint amb la Festa de l’Esport.

Així doncs, a partir d’aquest mes de maig, cada setmana podrem viure noves experiències al mercat de Prats. Un altre motiu per viure els diumenges a Prats i comprar als establiments locals i a les parades del mercat.