El proper dissabte, 1 de juliol, els carrers del nucli comercial de Prats de Lluçanès s’ompliran de propostes culturals i comercials per acollir la cinquena edició de l’Obrim de Nit, la Festa del Comerç al carrer de Prats.

Enguany, el món de l’espectacle serà l’eix central de la Festa. De les 5 a les 7 de la tarda, els visitants podran gaudir d’un espectacle de bombolles itinerant que de segur agradarà a grans i petits. A les 8 del vespre, davant de Cal Vallès, hi haurà una actuació musical en directe amb Gislèn i Mar, artistes locals.  De 2/4 de 8 fins a les 11 de la nit, a la plaça Nova, un burro mecànic farà participar als més atrevits. Amb les compres a establiments no alimentaris del poble, es podran aconseguir els tiquets per provar sort en aquesta instal·lació.

A 2/4 de 12 de la nit, a la plaça de l’Església, Fabio Canu oferirà un concert en directe. Aquest cantautor i guitarrista procedent de Sardenya porta centenars de concerts a les espatlles, amb un estil de música ideal per acompanyar una nit d’estiu.

Durant tota la jornada, un total de 36 establiments del poble oferiran tota mena de descomptes, promocions, tastets de productes i activitats diverses.

L’Obrim de Nit és una festa més que consolidada que va néixer ara fa cinc anys amb la creació de la Taula de Dinamització Econòmica. Des d’aleshores, s’ha tirat endavant gràcies a la implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants del poble i el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.