El dissabte 13 de maig Prats de Lluçanès acollirà la IV Trobada de Marxing Bands d’escoles de música, organitzada per l’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol amb el suport de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, l’Associació Catalana d’Escoles de Música i la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès.

Aquesta trobada és itinerant, i l’any passat va celebrar-se a Taradell. En altres edicions es va celebrar a Vilanova i la Geltrú i a Martorell. Aquesta edició aplegarà gairebé un centenar de músics de totes les edats que formen part de les sis bandes participants: Vilanova i la Geltrú, Taradell, Martorell, Roda de Ter/L’Esquirol, Alpens/Perafita i Prats de Lluçanès.

Durant el matí, els músics participaran en dos tallers musicals. A l’hora de dinar s’aplegaran als Jardins de Cal Bach, on faran un “dinar de carmanyola”. A les 5 de la tarda hi haurà la Cercavila, que comptarà amb 6 recorreguts simultanis per omplir el poble de música i festa.

Tots sis recorreguts confluiran a la Plaça Nova, on cap a 2/4 de 6 de la tarda es farà l’acte final, que consistirà en tocar tres peces totes les bandes juntes. Tot seguit hi haurà un berenar, cortesia de la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès.

PROGRAMA D’ACTES:

10 h – Benvinguda als Jardins de Cal Bach.

10 h – 13 h – Tallers musicals. Als Jardins de Cal Bach i a l’Espai Social

13 h – Dinar als Jardins de Cal Bach

14:30 h – Jocs al Passeig

16 h – Assaig de les bandes als Jardins de Cal Bach

17 h – Inici de la cercavila. 6 itineraris simultanis.

17:30 h – Cloenda a la plaça Nova. Trobada de totes les bandes, on tocaran 3 temes conjuntament. Berenar pels participants a càrrec de la UBIC.

19 h – Comiat