Aquesta setmana 573 infants i joves comencen el curs escolar als diferents centres educatius del poble.

L’escola bressol municipal La Pitota ja va engegar motors la setmana passada amb 40 infants, repartits en 3 grups estables. L’Escola Lluçanès inicia el curs escolar amb 153 nens i nenes i la FEDAC Prats amb 86 alumnes. Pel que fa a l’Institut Castell del Quer, han estat 240 alumnes els que han començat a cursar ESO i 54 faran Batxillerat.

La regidora d’Educació, Vanessa Gómez, desitja un molt bon inici de curs a tota la comunitat educativa i dona les gràcies a les famílies i docents per la responsabilitat i el compromís davant les mesures sanitàries que tenen l’objectiu de garantir uns serveis de qualitat.

Amb l’objectiu de mantenir els centres a punt per aquest inici de curs, durant les darreres setmanes, l’Ajuntament ha fet millores en algunes instal·lacions de l’Escola Lluçanès. S’ha instal·lat una nova porta lateral amb porter automàtic, s’ha arranjat el pati frontal i el sorral amb sorra nova, s’ha fet el manteniment d’alguns elements interiors com armaris i prestatges i també es preveu que s’hi instal·lin plaques solars.

Aquesta setmana també comencen les classes l’alumnat de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL) que engloba alumnes de tota la comarca del Lluçanès matriculats en cursos de llarga durada.