Les famílies que vulguin preinscriure els infants nascuts els anys 2022, 2023 i 2024 a l’Escola Bressol La Pitota poden fer-ho a partir del dimecres 8 de maig i fins al dimarts 21 de maig, ambdós inclosos.

En cas que hi hagi més inscrits que places oferides, s’aplicaran els barems determinats per l’Ajuntament. És important fer la preinscripció en els períodes establerts, tot i que l’infant no iniciï la seva activitat al setembre, sinó més endavant. Les famílies ja inscrites a l’escola, se’ls farà arribar el full de renovació des del mateix centre. 

Sol·licitud i documentació

La sol·licitud de preinscripció es farà telemàticament a través d’una instància genèrica i adjuntant els documents que se sol·liciten en el mateix document. En cas de no poder-ho tramitar online, es pot venir presencialment a les oficines de l’Ajuntament. El primer pas és omplir la sol·licitud de preinscripció i, després, presentar tota la documentació.

L’escola té capacitat per acollir fins a 4 grups d’infants, tot i que el nombre de cadascun varia en funció de la demanda rebuda per cada curs. Així mateix, els grups d’infants s’organitzen en referència als marges d’edat que determina la legislació vigent, tot i que en funció de la demanda hi ha la possibilitat que no s’organitzin per any de naixement, sinó per edat dels infants que ocupen l’estança, és a dir, entre infants menors d’1 any, infants d’1 a 2 anys i infants de 2 a 3 anys.

Els infants gaudeixen d’una gran riquesa quan comparteixen espai amb infants de diverses edats. Això també facilita l’accés a una educació de qualitat per a una major part de la petita infància del poble, fet que concebem com un valor afegit de l’escola.

Matrícula

Un cop realitzada la preinscripció, i abans del 17 de juny, s’informarà les famílies que tenen plaça per realitzar la matrícula. La matrícula es realitzarà del 17 al 25 de juny.

Podeu consultar informació de l’escola bressol La Pitota a través del seu bloc, del seu perfil d’Instagram i consultant el díptic de La Pitota.