Ja es coneixen els comerços guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal de Prats d’aquest 2020, organitzat per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Enguany, L’Avi Ciscu ha guanyat en la categoria de l’aparador amb més qualitat artística; l’aparador de Nadal de La Pelu de la Pedra dreta ha estat escollit el més sostenible i respectuós amb el medi ambient i el de la Farmàcia Viver com l’aparador amb més impacte comercial.

El jurat format per Elisabet Dealbert, Dolors Puigoriol i Lluís Puiggròs, acompanyats de la tècnica de comerç, Irene Palou, ha avaluat els dissenys dels aparadors dels diferents comerços que han participat a la 40a edició del concurs d’aparadors de Nadal.

Els guanyadors de cada categoria s’emporten una experiència gastronòmica i un lot de productes del Lluçanès. L’entrega dels premis es farà en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç.

Aquest dimecres al migdia, la regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, ha lliurat els distintius als diferents establiments guanyadors. La regidora dona les gràcies a la participació de tots els establiments i en nom de l’ajuntament us anima a visitar els aparadors guanyadors i a tota la resta de participants fins al 6 de gener.

L’Avi Ciscu: Aparador amb més qualitat artística.

 

La Farmàcia Viver: Aparador amb més impacte comercial.

 

La Pelu de la Pedra dreta: Aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient.