L’entrada al mes de desembre ens acosta ja a les festes de Nadal. Des de les regidories de Cultura, Festes, Joventut i Comerç s’ha treballat transversalment per crear una programació diversificada i adaptada perquè petits i grans gaudeixin de les festes de Nadal al poble, sota el lema “Per un Nadal ple de llum”.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Un any més, les entitats i escoles del poble se sumen en l’organització d’actes per tal de mantenir viu l’esperit nadalenc en un Nadal que serà diferent i especial, com per exemple, la cantada de nadales de l’escola FEDAC Prats i els desitjos cantats pel nou any 2021 de l’escola Lluçanès que es podran seguir per Prats Sofà, així com la cantada de nadales a càrrec de l’EMAL del proper dijous 17 de desembre a la plaça de l’Església.

El cicle Intrús, Jazz pel forat del pany arriba a Prats el diumenge vinent 20 de desembre amb el concert de Martí Serra 4tet, a la Sala Polivalent, a les 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar a llucanes.cat/entrades o a Cal Bach en horari d’oficina.

Aquest proper cap de setmana també se celebrarà la campanya de donació de sang a l’Espai. Podeu reservar cita prèvia al web: donarsang.gencat.cat.

La informació relativa als actes dels Reis d’Orient la trobareu properament en programes a part.

Mercat de Nadal

Enguany repetirà el Mercat de Nadal situat a la plaça de l’Església amb parades de productes nadalencs. Es podrà visitar el cap de setmana del 19 i 20 de desembre i els dies previs a Nadal, 22, 23 i 24 de desembre. Dissabte 19 de desembre es pintarà un quadre en directe que s’exposarà durant les festes de Nadal a un local del carrer Major. Se sortejarà el 10 de gener entre totes les persones que hagin comprat al mercat de Nadal.

Els horaris del mercat seran els següents: 

  • Dissabte 19 de desembre de 10 a 2 i de 5 a 8.
  • Diumenge 20 de desembre de 10 a 2.
  • Dimarts 22, dimecres 23, i dijous 24: de 10 a 1 i de 5 a 8.