Passades les festes de Nadal, comença un nou trimestre a l’Espai Social de la Gent Gran de Prats amb un ventall d’activitats i propostes per a tots els gustos. Entre els tallers en trobem de destinats a la salut, altres vinculats als hàbits socials i personals, a la música, la dansa o les labors. En són alguns exemples el taller de ioga, ball en línia, de pilates, el taller de memòria o les sessions pràctiques per aprendre a fer servir el mòbil.

D’altra banda, per aquells que tinguin inquietuds formatives també s’imparteix un curs de català per a la gent gran i el curs d’anglès inicial.

Nou sistema d’inscripcions

Com a novetat, partir d’ara les inscripcions als cursos i tallers es faran des de la pàgina web de l’Ajuntament de Prats, concretament des de la secció Cursos que trobareu en el següent enllaç: https://pratsdellucanes.cat/cursos/. En aquest espai apareixen tots els cursos disponibles. Cada usuari haurà d’inscriure’s amb les dades personals al formulari d’inscripció, acceptar la protecció de dades de la part inferior i enviar la inscripció clicant el botó verd. El pagament es farà a l’entitat bancària, una vegada realitzada la inscripció.

Les persones que ho requereixin també poden fer la inscripció presencialment a les oficines municipals de Cal Bach en horari habitual. El període d’inscripcions comença el 7 de gener.

Es pot sol·licitar més informació a l’Espai, al Centre de Dia i al telèfon 938560315.

Podeu consultar totes les activitats programades aquí.