El “Juguem a Prats”, el saló de joc i entreteniment per als més petits del municipi i la comarca, que es va portar a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, ha reunit un total de 520 participants durant tres dies de jocs, diversió i activitats.

Els objectius de l’activitat són oferir un espai d’oci educatiu durant les festes de Nadal, on els infants puguin jugar, aprendre i divertir-se i alhora facilitar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral de les famílies.

L’edició d’enguany va comptar amb quatre grans espais diferenciats: els inflables, la zona infantil, la zona de tallers i el racó de biblioteca. Entre els tallers que es van organitzar destaquen, el de fer la Carta als Reis Mags, el taller de creació d’un fanalet o l’elaboració de titelles nadalencs. Els infants participants del “Juguem a Prats” també van rebre les visites d’algunes entitats del municipi com les Puntaires o els Estelladors.

D’altra banda, el divendres 27 de desembre els nens i nenes van rebre l’esperada visita dels patges reials. Els infants van poder parlar amb ells i tirar-s’hi fotos. Altres activitats destacades van ser el futbol amb valors, el taller de mòbils d’estrelles o el taller de rens 3D.

Una de les altres activitats d’èxit va ser la Nit Jove, organitzada el mateix divendres 27 de desembre per als joves de més de 12 anys que va comptar amb una gran participació de jovent. A més a més de tenir l’oportunitat de jugar lliurament amb els inflables, es van organitzar diverses competicions, amb premis per als guanyadors.

L’Ajuntament de Prats és el responsable directe de l’organització del Juguem a Prats, amb el suport de La Guita i l’Esplai Paff.