El proper dimarts, 31 de maig, el diputat d’Infraestructures viàries i mobilitat de la Diputació de BarcelonaJordi Fàbrega, presentarà el projecte de rotonda de la carretera de Pinós i de Sabadell al nostre poble.

L’acte que començarà a les 8 de vespre a la Sala de plens de Cal Bach seguirà amb un debat en què també hi haurà l’alcalde de Prats de LluçanèsIsaac Peraire, i regidors de l’equip de governPeraire ha remarcat que el projecte es presentarà en públic i se sotmetrà a debat tant a veïns com a tots els pradencs que hi tinguin interès per fomentar, un cop més, la participació ciutadana.

Aquesta actuació arriba mesos després que el consistori engegués negociacions amb la Diputació i fruit d’aquestes neix la proposta de rotonda després d’un intens treball conjunt.

L’estudi es va donar a conèixer en l’últim ple celebrat el passat 27 d’abril, com podeu llegir en aquest enllaç, i després que el grup municipal a l’oposició presentés una moció sobre l’estudi i la construcció d’una rotonda a la cruïlla entre les carreteres de Pinós i de Sabadell. Aquí va ser quan l’alcalde va explicar que abans de rebre la petició l’equip de govern ja s’havia posat a treballar en aquest aspecte per tal de millorar la seguretat i la mobilitat de vehicles i vianants. Isaac Peraire va matisar que no tan sols s’hi estava d’acord si no que es millorava la proposta plantejada en dita moció.