La resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) atorga 370.000 euros a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès per tirar endavant un dels principals projectes d’aquesta legislatura: el nou Teatre Orient. Es tracta d’una reivindicació històrica de fa més de 20 anys i que cada cop estem més a prop de fer realitat, exposa el regidor de Cultura, Jordi Batriu.

Després de mesos de feina conjunta i transversal de l’equip tècnico-polític de l’Ajuntament amb el govern de la Generalitat s’ha notificat aquest ajut econòmic que permetrà finançar en bona part el projecte del nou teatre Orient. L’alcalde, Jordi Bruch, anuncia que s’ha treballat i se seguirà treballant per obtenir més finançament en els propers mesos.

A hores d’ara s’està a l’espera de licitar la redacció del projecte que inclourà les aportacions, tant pel que fa als usos com a nivell arquitectònic, que serviran per tornar a tenir un equipament cultural al centre del poble, que respongui i satisfaci les necessitats treballades de forma participativa per part d’entitats i ciutadania.