L’equip de govern de Prats i el veïnat de la zona del carrer Nou es va reunir per tractar diverses problemàtiques detectades i buscar solucions conjuntes per tal d’afavorir la convivència i seguretat en aquest punt del municipi.

Fruit de l’exposició de les queixes i preocupacions en el debat amb l’equip de govern (vinculades al trànsit, la dificultat d’accés de vehicles d’emergència, l’incivisme de vehicles mal estacionats i les voreres estretes que dificultaven el pas dels vianants) es va acordar marcar una línia de pas central, amb l’objectiu de prohibir l’aparcament de vehicles al llarg de tot el carrer, excepte pels moments puntuals de càrrega i descarrega de veïns i veïnes de la zona. Cal tenir en compte que a pocs metres hi ha a disposició de la ciutadania aparcaments públics gratuïts, aparcament de la Roca Xica o de Cal Xiquet.

L’alcalde Jordi Bruch remarca que amb aquesta actuació es permetrà disposar de dos espais segurs per a vianants, tant a la dreta com a l’esquerra, i garantir-ne la seguretat i comoditat. A més, s’ha senyalitzat el vial de rodadura, s’hi ha incorporat recordatoris de reducció de velocitat a 30km/h i senyals d’stop.