Després de vint-i-sis anys al capdavant de la parròquia de Prats, aquest passat cap de setmana Mossèn Josep Casals i Serrat va acomiadar-se de la seva comunitat parroquial amb una missa molt participada.

A la missa, hi va assistir nombroses associacions i equips de persones que al llarg d’aquests anys han col·laborat amb mossèn Casals. A part de Prats de Lluçanès s’encarregava de les parròquies de Sant Martí d’Albars, Santa Creu de Jutglar, Santa Maria de Lluçà, Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Sant Martí de Merlès, Santa Eulàlia de Pardines, Sant Pau de Pinós i Santa Maria de Salselles.

Jordi Bruch, alcalde de Prats de Lluçanès, en nom dels diferents ajuntaments, va agrair la tasca feta duran tots aquests anys i li va desitjar una bona i merescuda jubilació. Bruch, també va destacar que la parroquia sempre ha mantingut les portes obertes als més febles i ha sapigut teixir una munió de persones que s’han convertit en voluntaris al servei del bé comú.

La coral Sant Jordi, l’hereu i la pubilla i diferents equips de voluntaris de les parròquies també van ser-hi presents. Finalment, els bastoners Estelladors de Prats, van dedicar-li uns balls de bastons a la plaça en forma d’homenatge.

Durant tot aquest temps, mossèn Casals ha fet nombroses reedicions dels goigs de les parròquies amb comentaris d’antigues edicions i a més ha promogut obres de remodelació i reformes a la majoria d’esglésies i capelles, especialment al santuari de Lurdes, el campanar de l’església de Sant Vicenç de Prats, o la teulada de Santa Maria de Lluçà.