Aquest diumenge l’empresa Goufone serà al mercat de Prats de Lluçanès per donar a conèixer les opcions disponibles per a la contractació de la fibra òptica, així com la resta de serveis que ofereixen com poden ser la telefonia mòbil. De fet, si no hi ha imprevistos el desplegament de fibra òptica de l’empresa osonenca acabarà sent efectiu a finals de mes.

En aquest sentit, el regidor de Comunicació, Isaac Romero, exposa que aquesta empresa està inscrita en el registre de proveïdors estratègics nacionals per garantir un servei essencial que ha de suposar una alternativa per evitar caigudes de xarxa com les que s’han viscut els darrers dies i mesos. De fet, Romero assegura que ja s’han demanat explicacions en diverses trobades amb Movistar, i es continuen exigint millores per garantir un dret essencial quan el mateix Procicat demana que el teletreball esdevingui una prioritat.

La botiga temporal de Goufone es trobarà a la plaça de l’U d’Octubre i estararà oberta diumenge 17 de gener, de les 9 del matí a la 1 del migdia.