El ple de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, reunit aquest dijous a la tarda en sessió extraordinària, ha aprovat el projecte executiu de substitució de la gespa artificial i reforma puntual del camp de futbol municipal de Prats de Lluçanès, pressupostat amb un total de 376.458,49 euros (IVA inclòs).

L’alcalde, Jordi Bruch, ha explicat que el projecte ha estat encarregat a un estudi especialitzat en aquestes obres i contempla les demandes i necessitats que el Futbol Club Pradenc ha fet arribar a través de diverses reunions a l’àrea d’Esports del consistori. Així, la proposta inclou el canvi de la gespa artificial, la millora de la planimetria; del sistema de drenatge; del mur i la tanca del costat de la carretera; i de tot el tancament del camp per motius de seguretat, que serà substituït amb tanca metàl·lica, com ja es va fer a la piscina.

Bruch ha explicat que l’Ajuntament ha rebut aquest dilluns el projecte executiu i que dimarts es va exposar al Club de Futbol Pradenc.

Els terminis marquen que un cop publicat el projecte executiu al Butlletí Oficial de la Província, s’obrirà un període de 30 dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de publicació, perquè es puguin presentar al·legacions.

Les al·legacions presentades seran informades i s’elevaran al Ple per l’acord d’estimació o desestimació que procedeixi i, finalment, es procedeixi a l’aprovació definitiva del projecte d’obra pública. En cas de no presentar-se reclamacions ni suggeriments, s’entendrà aprovat definitivament el projecte.

El grup d’ERC Prats ha qualificat d'”inèdit i insòlit” l’aprovació del projecte en campanya electoral i a 3 dies de les eleccions. Els republicans han mostrat el seu desacord amb “les formes i amb els temps” absentant-se de participar en la votació.

Per la seva banda, el RAP també ha mostrat el seu desacord amb les formes i ha acusat el govern d’actuar de manera electoralista. El grup ha demanat que també s’inverteixi en millores a les instal·lacions del pavelló municipal.

El projecte ha tirat endavant amb els vots a favor del govern (Junts per Prats i Movem Prats) i l’abstenció del RAP.

Recupera aquí la sessió extraordinària del 25 de març de 2023.