El Departament d’Educació ha informat que hi ha un cas positiu de Covid-19 a un nou grup estable de segon d’ESO de l’Institut Castell del Quer i un altre cas positiu a un grup estable de quart de primària de l’Escola Lluçanès.

Els dos grups queden confinats, i tot i que els resultats dels PCR de l’alumnat sigui negatiu s’hauran d’estar 10 dies sense sortir de casa.

Des de l’Ajuntament, però, es recorda que tots els centres docents estan preparats per fer front a la pandèmia i que en cap cas són un amplificador de la malaltia si no un tallafocs per la rapidesa en l’actuació i la celeritat per poder efectuar les proves, gràcies al treball conjunt dels centres, l’Ajuntament i la Generalitat.

La regidora d’Educació, Vanessa Gómez, agraeix a tota la comunitat educativa l’esforç per tirar endavant un curs atípic i per la seva responsabilitat davant les mesures sanitàries.

Per a frenar els contagis, limiteu la vostra activitat social a la bombolla de convivència i les bombolles de caràcter laboral, familiar i educatiu i extremeu les mesures preventives.

Podeu consultar tota la informació actualitzada en aquest web.