Un any més, l’alumnat de l’Escola Bressol La Pitota, l’escola FEDAC Prats, l’Escola Lluçanès i de l’Institut Castell del Quer, han participat al XXXIV Concurs de Cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois 2021.

Enguany, el programa de les festes constarà de la portada realitzada per Laia Crespi de 2n d’ESO de l’Institut Castell del Quer. D’altra banda, la contraportada estarà il·lustrada amb l’obra de Ritaj el Mandili de P3 de l’escola FEDAC Prats.

Per altra banda, el dibuix de Pau Dinarès, de 3r de primària ha obtingut un accèssit i es col·locarà a la contraportada interior.

Aquest doncs ha estat el veredicte del jurat reunit a l’Ajuntament de Prats, format pels pradencs Montse Argerich, Jordi Pey, Marc Sangrà,  professionals de fotografia i arts plàstiques, el membre de la Comissió de Festes, Jordi Borralleras i el regidor de Festes, Isaac Romero.

D’altra banda, de tots els cursos des de P-2, on tots els nens i nenes han estat premiats, i fins a 2n d’ESO s’ha escollit el millor cartell de cada curs.

P3: Ritaj el Mandili
P4: Roger Ció codina
P5: Ivan Bagaria
1r de primària: Arlet Braceros
2n de primària: Ona Ruaix
3r de primària: Pau Dinarès
4t de primària: Odina Abadias
5è de primària: Arnau Plans
6è de primària: Anastasia Fernandez
1r d’ESO: Carla Puig
2n d’ESO: Laia Crespi