El diumenge vinent, 23 de maig, torna el Mercat de Cooperatives escolars del Lluçanès, en el marc del projecte CUEME, cultura emprenedora a l’escola. Les parades de productes artesans es trobaran al carrer Major i a la plaça de l’Església de Prats durant tot el matí, de 10 a 1, seguint les mesures sanitàries vigents.

Les cooperatives Ecoart (Escola Terra Nostra), CooperActiva (FEDAC Prats), Recicoop i Manuart (Escola Lluçanès), Roures Art (Escola els Roures)i Crafters (Escola la Monjoia) formades per 116 alumnes de cicle superior viuran un dels moments culminants del projecte en el qual porten treballant des del principi de curs, tot posant a la venda els seus productes.

Totes elles han elaborat productes artesanals com bossetes d’olors, guardioles, bosses per guardar les mascaretes, jocs de taula i un llarg ventall de productes que han seleccionat després de fer un estudi de mercat i analitzar quins tindrien més acollida.

La regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, agraeix la participació dels nens i nenes de les diferents escoles del Lluçanès al mercat de Prats, ja que a través d’aquesta acció s’aconsegueix dinamitzar el mercat setmanal.

El projecte CUEME de la Diputació de Barcelona es coordina a través del Consorci del Lluçanès.