L’alumnat de l’escola bressol La Pitota, l’escola FEDAC Prats, l’escola Lluçanès i l’institut Castell del Quer ha participat, un any més, en el Concurs de Cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois, que enguany arriba a la seva 36a edició.

El cartell protagonista del programa de les festes serà el realitzat per Olalla Herrera, de 6è de primària de l’escola FEDAC Prats. Pel que fa a la contraportada, estarà il·lustrada amb l’obra d’Eloi Tornamira de 2n d’ESO de l’Institut Castell del Quer. Finalment, Ona Ruaix, de 4t de primària de l’escola FEDAC Prats ha obtingut l’accèssit i es col·locarà a la contraportada interior.

Aquest ha estat el veredicte del jurat reunit a l’Ajuntament de Prats, format pels pradencs Adrià Davins, Elisabet Dealbert, Marc Sangrà, el regidor de Cultura i Festes, Jordi Batriu, i la integrant de la Comissió de Festes de Prats, Cèlia Farré.

El jurat també ha escollit el millor cartell de cadascun dels cursos que ha participat en el concurs. Des de P-3 i fins a 2n d’ESO. Tot l’alumnat de P-2 ha estat premiat per la seva participació.

P3: Malak Aarbdelaoui
P4: Valentina Orriols
P5: Anna Bagaria
1r de primària: Elena Lin
2n de primària: Yassmina Haourigui
3r de primària: Vinyet Sañas
4t de primària: Ona Ruaix
5è de primària: Nil Salada
6è de primària: Olalla Herrera
1r d’ESO: Nora Plans
2n d’ESO: Eloi Tornatuira