Aquest dijous, 26 de maig, s’obren dues convocatòries de borsa de treball per ocupar unaplaça de peó de brigada municipal i una altra de tècnic de cultura i educació a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Ambdues places s’inclouen dins dels plans d’ocupació finançats per la Diputació de Barcelona i tenen una durada de 6 mesos a jornada completa.

L’alcaldeIsaac Peraire, ha explicat que amb aquests plans d’ocupació es donarà oportunitat a dues persones a treballar i enfortir la tasca a la brigada, educació i cultura.

Segons les bases reguladores d’aquestes dues convocatòries qui ocupi la plaça de peó de brigada municipal obtindrà un salari brut de 1.200 euros més pagues extres i qui ocupi la plaça de tècnic de cultura i educació rebrà 1.500 euros més pagues extres.

Les bases per les dues convocatòries es poden consultar aquí i tothom qui hi estigui interessat pot presentar les seves sol·licituds fins el proper dimarts, 14 de juny de 2016, a les Oficines municipals en horari d’atenció al públic.

Properament s’obrirà una nova borsa de treball per ocupar una plaça de dinamitzador sociocultural.

La creació d’aquests nous llocs de treball ha estat possible gràcies al suport de la Diputació i a la modificació de crèdit aprovada en l’últim ple municipal que va tenir lloc el 27 d’abril.