EN DEFENSA DE L’ESCOLA CATALANA.

En el darrer Ple, el grup municipal del PDECAT vàrem presentar una moció en defensa de l’escola catalana i del model d’immersió lingüística. La moció  va ser aprovada per tots els regidors de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i entre altres coses defensava el model d’èxit des de totes les perspectives educatives, socials i culturals que durant dècades hem tingut al nostre país i rebutja novament els atacs per part del govern del Partit Popular cap a l’escola catalana.

CALEN MILLORES A LA ZONA ESPORTIVA.

La zona esportiva de Prats de Lluçanès ha anat patint una contínua degradació fruit del pas del temps i de la falta de manteniment. Per aquest motiu, des del PDECAT venim alertant des de fa temps a l’equip de govern, que calen millores i actuacions a tota la zona esportiva, molt especialment als vestidors del camp de futbol i la pista de pàdel. El mateix alcalde ho va reconèixer al Ple i va agafar el compromís de posar-hi solució. Esperem que així sigui!

POSEM FRE A LA PÈRDUA D’HABITANTS.

Venim demanant des de l’inici de la legisltaura que l’equip de govern demani ajuda externa per posar fre a la pèrdua continuada d’habitants de Prats de Lluçanès. Encara que sigui tard, pensem que és bo que s’inicii aquest treball amb l’adjuda d’un professional en l’àmbit de l’economia i la demografia i que d’aquí es desprenguin actuacions encaminades revertir la preocupant situació dels darrers anys.