La Unió de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès promouen una nova campanya de cara a la fi de les rebaixes al nostre poble en una iniciativa en què tothom qui compri a tres establiments adherits a la campanya, un d’alimentació i dos que no ho siguin, entraran en el sorteig de dos vals de 50 euros que se sortejaran el diumenge a les 2 del migdia a la plaça Nova.

Per tal de poder-hi participar, s’haurà de comprar el proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, en un dels següents comerços d’alimentacióCal Siller (vins)Eco-dietètica L’AlzinaEl TaulellPastisseria GirventPeixateria Escrigas i Supermercat Spar; i en dos dels següents comerços que no són d’alimentacióBugaderia i Tintoreria ConxitaCa la MorenaCalçats CanalCal LilaCal TrempatCal VetesCanal ComplementsEl Cargol,Electrodomèstics J. RocademboschEl PatufetFaura ModaFotografia Contrast,HerijanaInfoactiva’tInstal·lacions J. BoladerasIntim’sLlibreria ArcaPerfumeria SussiPerruqueria AnnaTot Flors i Tot Moda.

Al realitzar les compres en aquests establiments adherits, es podrà sol·licitar una targeta i fer-la segellar en una de les tres caselles disponibles.

Un cop es tinguin els tres segells omplerts es podran entregar el diumenge, 28 de febrer, a l’Oficina de Turisme ubicada a la plaça Nova al llarg de tot el matí del i s’entrarà en el sorteig de dos vals de 50 euros que s’efectuarà al mateix dia i lloc a les 2 del migdia. Cal dir que en cas de pluja o neu, l’entrega de les targetes i el sorteig es farà a l’Oficina de Turisme ubicada a Cal Bach.