UNTS PER PRATS GUANYA LES ELECCIONS MUNICIPALS

Després de mesos de feina per presentar un bon projecte pel poble, Junts per Prats va guanyar àmpliament les eleccions municipals del passat 26 de maig. Volem transmetre el nostre agraïment a les gairebé 700 persones que ens vau fer confiança, i expressar la més sincera voluntat de treballar perquè tots els pradencs i pradenques ens sentim orgullosos del nostre poble i de la feina del seu ajuntament.

Les circumstàncies d’aquestes eleccions eren especialment exigents: quatre candidatures presentàvem un projecte per Prats. En aquest context, en què l’altre partit històric del municipi ha reduït la representació a la meitat, Junts per Prats està en disposició d’oferir un govern de consens, sense desavinences, on prevalgui la solidesa i el compromís amb i pel poble. Prats ha votat canvi, treballarem amb tothom per aconseguir grans acords i tirar endavant el programa amb el que ens hem presentat.

AVAL ROTUND AL PRESIDENT PUIGDEMONT

Les eleccions municipals van anar acompanyades, aquesta vegada, de les eleccions europees. A Prats, Junts per Catalunya va aconseguir una amplíssima majoria dels vots: el 60%, seguit d’ERC amb el 23%. L’aval al president Puigdemont va ser rotund tant al nostre municipi com al conjunt del país, on també va guanyar la candidatura del President. Des de Prats defensarem que ell i tots els presos polítics i exiliats puguin exercir plenament els seus drets.

BONES FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS!

L’entrada del nou Ajuntament coincidirà amb l’inici de les festes de Sant Joan i els Elois. Són les dates més participades del poble i treballarem perquè siguin un èxit una vegada més. Des de Junts per Prats volem agrair a les entitats i serveis municipals que ho faran possible, i convidem tots els pradencs i pradenques a prendre’n part i gaudir-les.