CICLE ELECTORAL

Hem viscut un cicle electoral amb la celebració d’eleccions a les Corts Generals, al Parlament Europeu i a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. A nivell de país, i també de Prats de Lluçanès, han deixat resultats diversos. A les Corts Generals han estat guanyades per ERC, mentre que al Parlament Europeu ha estat JxCat qui ha liderat els resultats, igual que a les municipals. Aquestes municipals, amb participació històrica, i amb 4 candidatures (també històric), han deixat una conformació del Ple inèdita, que esperem porti a grans acords, pel futur de Prats.

Des d’ERC felicitem el poble de Prats per la implicació i participació en la política, així i com agraïm a tota la gent que ens ha fet confiança. Seguirem treballant intensament, com venim fent, pel progrés del poble.

NO S’ATURA LA FEINA

Tot i aquest cicle electoral, la feina a l’Ajuntament de Prats no s’ha aturat. Ni els avenços aconseguits. Aquest “Safareig” n’és un exemple.

S’ha finalitzat la nova rotonda, i la vorera que la uneix amb el carrer Resclosa; s’han reformat les pistes de petanca (un joc consolidat en un lloc recuperat); s’ha portat aigua a l’hort de l’Escola Lluçanès; han entrat en funcionament els nous horaris de transport públic (que tant ha costat); s’ha presentat propostes d’estiu pel jovent; han seguit les obres de construcció dels nous vestidors de la zona esportiva, etc, etc.

El nou govern, formi qui el formi, tindrà tota la informació generada i els projectes damunt la taula per seguir-los implementant.

FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS

Desitgem unes populars i participades Festes de Sant Joan i els Elois, així i com agraïm la tasca a tothom -persones i entitats- que les fa posible.