El nou espai a Ca l'Andreuet
La nova illa cultural a Ca l’Andreuet

Amb el programa de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha realitzat diverses actuacions a la Sala Polivalent Municipal, Ca l’Andreuet i el Museu, per millorar-ne les infraestructures i adequar-los per les necessitats existents.

Per una banda, a la Sala Polivalent Municipal s’ha millorat l’equipament de so i llum per garantir unes condicions escèniques més adients. A grans trets, s’ha canviat la taula de so i llum, que també han incorporat sistemes Bluetooth; s’han instal·lat uns altaveus nous i s’han adquirit micros inalàmbrics. A més s’han fet millores al cablejat, manteniment, dimmers i mescladors. Aquests canvis suposen una oportunitat per oferir una programació cultural amb més qualitat.

Per altra banda, a Ca l’Andreuet s’ha garantit l’accés a l’espai enjardinant i s’han unificat els dos Jardins (Cal Bach i Ca l’Andreuet). D’aquesta manera, s’ha habilitat una nova illa cultural per oferir programació cultural exterior. A més, s’ha habilitat un accés a través d’una rampa i s’han creat uns banys públics.

Finalment, al Museu Municipal Miquel Soldevila, s’ha realitzat un bany i treballs de llauneria per a caminar cap a un espai de residència artística com a complement del Museu actual.