JORDI BRUCH ENCAPÇALARÀ “JUNTS PER PRATS”

Jordi Bruch serà el candidat de “Junts per Prats” en les eleccions del maig vinent. Així ho van decidir, per unanimitat, els simpatitzants de Junts per Prats que van assistir en l’assemblea explicativa del projecte celebrada el passat 2 de novembre a l’Espai.

Els darrers tres anys Jordi Bruch ha estat el portaveu del PDECAT a l’Ajuntament de Prats, en la que ha estat la seva primera legislatura com a regidor, al costat de Jordi Batriu, Mercè Perarnau, Ariadna Ponsa i Judit Boatella.

En l’àmbit professional es dedica al món de la música: ha estat professor i director de l’Escola de Municipal de Música Josep Cirera i Armengol, i actualment és professor de l’EMAL. Des dels 16 anys actua en solitari o en diferents formacions de música lleugera i de ball per tot Catalunya, acumulant més de 4.000 actuacions en directe i l’enregistrament de vuit treballs discogràfics. És empresari de produccions musicals i de l’oci i, a més, també col·labora en el negoci que la família regenta a Prats.

Bruch és tècnic especialista en Electrònica Industrial i, fruit del seu pas pel conservatori superior de música del Liceu de Barcelona i per la Universitat de Barcelona, també és diplomat com a professor de Música. En l’àmbit associatiu, ha estat membre de l’AMPA de l’Escola FEDAC i de l’Institut Castell del Quer, membre del consell escolar municipal, a més de participar en diferents iniciatives locals i culturals com la Comissió de Carnestoltes, els grallers, els bastoners, el Grup Orquestral de Prats de Lluçanès o associacions del món del motor.

L’ESGLÉSIA TORNARÀ A LLUIR

Volem celebrar que el campanar i la façana de l’església parroquial de Prats de Lluçanès siguin més a prop de lluir un renovat aspecte. És una notícia molt important perquè millorarà la seguretat de l’edifici i oferirà un aspecte molt més bonic a un punt central pel poble. I és molt important, també, perquè tot això serà gràcies a les aportacions econòmiques i a la persistència dels pradencs i pradenques. Enhorabona, doncs, a tots.