GRÀCIES, PRESIDENT!

Des de Junts per Prats i el Partit Demòcrata volem agrair públicament la visita del president Quim Torra a la Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès. Que el president de la Generalitat acceptés la invitació és una mostra més del compromís del Govern amb el dia a dia de tot el territori català, alhora que ens encoratja a seguir remant plegats en la defensa dels presos i exiliats, i també per aconseguir que els resultats del referèndum de l’1 d’octubre no quedin en paper mullat.

En la reunió que va mantenir amb els membres i simpatitzants de Junts per Prats, el President ens va emplaçar a seguir de prop els esdeveniments que s’aproximen, amb especial atenció al judici que començarà ben aviat, i ens va convidar a traslladar la fórmula exitosa de Junts per Catalunya a nivell local, en aquest cas com a Junts per Prats. El candidat Jordi Bruch es va comprometre a treballar durant tots aquests mesos per traçar un projecte d’èxit, transversal i unitari que permeti millorar la vida de tots els pradencs i pradenques. Un projecte pensant en Prats i la seva gent.

BONA FESTA MAJOR!

La Festa Major de Sant Vicenç és un moment especial que ens permet viure Prats de Lluçanès d’una manera intensa. Actes com la Trencadansa, el pregó, el concert o la Serenata ens conviden a gaudir de la nostra cultura i de la nostra gent en una cita ineludible per a tothom i que any rere any esdevé un eix d’unió de tots els veïns i veïnes. L’èxit d’aquesta celebració depèn de tots nosaltres i és per això, que us engresquem a participar en el major nombre d’actes possibles. Alhora voldríem recalcar que tot això és possible gràcies a l’esforç del personal municipal, les entitats i els col·lectius implicats perquè la Festa Major torni a ser un èxit.