PRATS SOM TOTS

La programació de Nadal i la de Festa Major de Sant Vicenç són una mostra més que és entre totes i tots que fem possible un poble viu i actiu. La campanya de Nadal; el Juguem a Prats; la gran Cavalcada de Reis; les actuacions de l’EMAL; el Festival de Patinatge; la cantada de Nadales de la Coral Sant Jordi; l’espectacle dels Jubis i el Grup Teatral Pep; les festes organitzades per la Colla Gegantera, el FC Pradenc i la Comissió de Reis; l’exposició de treballs dels alumnes de les escoles de primària… i totes les activitats preparades per la Festa Major. El Grup d’ERC fa arribar un agraïment per la dedicació altruista al poble.

PARADA DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

ERC va ser present amb una parada a la Fira de Santa Llúcia, que malgrat la pluja de mig matí, va ser concorreguda. La parada, que estava entre entitats i al costat de la Fira de la Desconnexió, va rebre també la visita del President de la Generalitat Quim Torra.

ISAAC PERAIRE, CAP DE LLISTA

L’assemblea de militants d’ERC celebrada el 19 de desembre va escollir l’actual alcalde, Isaac Peraire, candidat d’ERC per a les properes eleccions municipals del maig d’enguany.

SUPORT ALS PRESOS

Ho vam fer l’últim Ple de forma unànime i hi tornem en aquest Safareig. El nostre suport als presos polítics, ara que aviat començaran el judici que mai s’hauria de produir. Un judici injust a unes persones que defensen la democràcia i el vot.

BONA FESTA MAJOR I FELIÇ 2019

Des d’ERC us desitgem un feliç 2019 i que passeu una bona i participada Festa Major de Sant Vicenç!