ELS PRESSUPOSTOS DEL 2019 SÓN UNA IRRESPONSABILITAT

A correcuita i un mes abans del què és habitual, l’alcalde de Prats va convocar un Ple extraordinari per aprovar uns pressupostos que considerem irresponsables i perillosos pel futur del poble. De cara a l’any vinent, l’equip de govern preveu endeutar-se amb un nou crèdit i superar la xifra d’un milió i mig d’euros a tornar fins el 2027, fet que considerem un autèntic despropòsit i que posa en seriós risc les finances municipals. Un 30% d’aquest pressupost anirà destinat a les obres dels vestidors de la zona esportiva i només un 1,7% es dedicarà a la promoció econòmica. Des del nostre grup municipal sempre hem defensat que cal millorar els serveis de la zona esportiva, però considerem que és un autèntic disbarat gastar-se prop d’un milió d’euros en aquests vestidors i augmentar el deute per sobre el 40% en només dos anys.  

UNS MESOS DECISIUS

Junts per Prats té tots els engranatges a punt per les eleccions del mes de maig. Una candidatura sòlida, seriosa i guanyadora que posi els interessos del municipi per damunt de les ambicions personals. Volem el millor pel poble i treballarem intensament per fer-ho possible. Esperem comptar amb el vostre suport.

NI PRESOS NI EXILIATS

Que sigui l’últim desembre amb presos polítics i exiliats. Aquest és el principal objectiu de tots els demòcrates catalans i pradencs, més ara que s’acosten les dates de Nadal. A Prats viurem la Fira, les festes nadalenques i la Festa Major. I en totes aquestes dates serem especialment conscients de la injustícia que està vivint el govern que va fer possible l’1 d’octubre. No els oblidem, la seva causa és la nostra.